Brian Smiths gate 8, 7045 Trondheim +4791141401 oyrisan@gmail.com

Lynghonning

Slutten på lyngtrekket

Lyngen var tidlig avblomstret i år, så tiden er inne for å hente hjem bartebiene. Bartebiene hadde vært så flinke at vi måtte ta av skattekassene som var fylt opp av honning før vi kunne flytte på dem. Med så flinke bier er det bare å ønske seg tilhenger med kran 😁

Det er alltid enn del jobb å ta vekk honningen fra kubene. Det er mye løfting og flytting, samt at biene absolutt ikke vil at noen skal ta fra den all den maten de har brukt så mye tid og krefter på å samle. Når birøkterne tar av honningen fra kubene sier man ofte at man raner biene https://brasil-libido.com/viagra-feminino-no-brasil/. Jeg regner med at biene i disse tilfellene ser på meg omtrent som en stor hvit bjørn som stjeler fra spisskammerset deres https://ed-hrvatski.com/genericka-cialis/.

Den lille birøkteren hjalp til med «stjelingen», og som belønning fikk han forsyne seg med honning rett i fra ei tavle. Det er viktig å holde energinivået oppe, spesielt hos små birøktere. Dette er skikkelig kortreist mat, honningen var fortsatt varm etter å ha blitt tatt ut av kuben.

Visste du?

Alle dronene kastes ut av kuben på høsten fordi de er for late, storspiste og helt uten verdi for kuben om vinteren.

Siste kommentarer